015 – 215 40 80

Werken bij Dentalways

Wie zijn wij

DentalWays is een dynamische, groeiende praktijk. Sinds oktober 2008 zijn wij gevestigd in het Medisch Centrum Delft, dicht bij het oude centrum van Delft. Vanuit onze modern ingerichte groepspraktijk werken wij als betrokken professionals vanuit een plezierige, inspirerende sfeer aan kwaliteit en leveren tandheelkundige zorg op maat aan enthousiaste, gemotiveerde patiënten. Wij staan altijd open voor open sollicitaties.

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan zijn wij op zoek naar een collega die;
~ nauwgezet, doortastend, vaardig en flexibel is
~ een klantvriendelijke en ‘open-minded’ instelling heeft
~ de Nederlandse taal uitstekend spreekt en schrijft (Engels is aanbevolen)
~ communicatief sterk is
~ plezier beleeft aan samenwerking met teamleden
~ tandheelkunde boeiend en uitdagend vindt
~ bereid is bij- en nascholing te volgen
~ vanuit respect en met plezier met mensen omgaat.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans om van je werk iets bijzonders te maken, om uitdagingen aan te gaan en waardering te ervaren, om je kwaliteiten te ontdekken en om je vertrouwd te voelen in een team dat je telkens weer aangenaam weet te verrassen. Stuur ons een gemotiveerde open sollicitatiebrief met CV naar vacature@dentalways.nl.


Wie zoeken wij

 

Een gemotiveerde tandarts (m/v) voor 2 dagen per week

Om ons team te versterken zoeken wij een tandarts voor minimaal twee dagen in de week (vrijdag en een tweede dag in overleg).

Wat zoeken wij?

Een teamplayer die:

~ het leuk vindt om met en van elkaar te leren,
~ die werkt aan de beste kwaliteit en zorg voor onze patiënten,
~ de Nederlandse taal uitstekend spreekt en schrijft (Engels is aanbevolen),
~ plezier beleeft aan samenwerking met teamleden en
~ vanuit respect en met plezier met mensen omgaat.


Wie zijn wij?

DentalWays is een dynamische, groeiende praktijk dicht bij het oude centrum van Delft. Vanuit onze modern ingerichte groepspraktijk werken wij als betrokken professionals vanuit een plezierige, inspirerende sfeer aan kwaliteit en leveren tandheelkundige zorg op maat aan enthousiaste, gemotiveerde patiënten. Wij hebben een e tandtechnieker in huis voor het maken van kronen (Cerec). Ook hebben we de beschikking over de Tscan, Zeiss microscoop, laser, Quicksleaper, collegiale ervaren tandartsen, goed opgeleid personeel die 4-handed kunnen werken en een sterk preventieteam. We hebben als team minimaal twee keer per jaar nascholing en teamuitjes.


Wat bieden wij?

Wij bieden je de kans om van je werk iets bijzonders te maken, om uitdagingen aan te gaan en waardering te ervaren, om je kwaliteiten te ontdekken en om je vertrouwd te voelen in een team dat je telkens weer aangenaam weet te verrassen. DentalWays heeft een fijne werksfeer waarbij naast het leveren van kwalitatief uitstekende zorg ook het werkplezier voorop staat. Voor meer informatie over onze praktijk kunt je kijken op: www.dentalways.nl. Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Fokje van der Sluis (015-2154080). Enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar vacature@dentalways.nl.